دارین 9 تومن هر ماه از ما می گیرین و ما در عوض چی می گیریم:
1) لینک های دانلود خرابه یا کنده! الان همین سریال رو هر چی میزنم نمیتونم دانلود کنم. فقط هم همین سریال نیست. الان رفتم چند تا فیلمم امتحان کردم دیدم کلا مثل اینکه سروراتون - - - ن!
2) اکثر فیلما و سریالا یا زیرنویس اصلا ندارن یا لینک زیرنویس خرابه. پس من باید برم یه سایت دیگه از اونجا زیرنویس بگیرم!
3) سرعت باز شدن صفحات کنده! من با هیچ سایت دیگه ای این مشکل رو ندارم پس مشکل از شماست!
4) بخش تریلر که تعطیله! مدتهاست تریلرا یا نمیذارین یا دیر قرار میدین!
5) بخش نظرات که هیچی. تعطیل! هم تعداد کامنت ها کمه هم کیفیتشون! اکثرا یا میگن "بلوری ش کی میاد پس؟؟؟؟؟؟" یا که میگن "پس زیرنویس این لعنتی کجاست؟؟؟؟؟؟؟"!!
6) پوستر فیلم ها و سریال ها که تو صفحه ش میذارین بزرگ نمیشه و فسقلیه! پس من که آرشیو میکنم باید برم یه سایت دیگه از اونجا کیفیت خوبشو بگیرم. تا اینجا شد 3 سایت.یعنی برای دانلود هر فیلم و سریالی من 3 تا سایت باید برم. خود فیلم، زیرنویسش، پوسترش!
7) کیفیت های خوب رو دیر میذارین تو سایت. حداقل دیرتر از رقیباتون که بعضی هاشون رایگانن! رایگان!!! میفهمی؟! رایگااااان! مفت! مجانی!
8) بخش رسیدگی به نظراتون هم که کلا تعطیل در تعطیله! بارها من گزارش تخلف زدم برای کامنتی که حاوی الفاظ رکیک بوده ولی انگار نه انگار! من حس میکنم کل سایت رو داره یه نفر میچرخونه!
هیچ کجای دنیا و در هیچ کشور متمدنی سراغ نداریم که کسی پولی پرداخت کنه و در برابر اون پول (هرچقدم که کم باشه) نتونه انتظار خدمات مناسب داشته باشه جز ایران و کشورهای مثل ایران! من تا تیرماه اشتراک دارم.اگه درست شد که هیچ وگرنه منم میرم یه سایت دیگه.لااقل اگه مشکلم داشتن میگم من که پول نمیدم. به درک!! حداقل کاری که شما میتونین بکنین اینه که به من کاربری که دو ساله عضوم اینجا و از هیج جای دیگه دانلود نمیکنم جز اینجا و خیلیای مثل من که سالها اینجا عضون و سایر کاربراتون یه پست بذارین تو سایت و تلگرام و اینستاتون و بهشون بگین چه خبره. نه اینکه الکی و چشم بسته از ما انتظار حمایت داشته باشین. امیدوارم اصلاح کنین روندتون رو وگرنه موندن اینجا فایده نداره
CODA (تشکیل شده از حروف اول کلمات Child of Deaf Adults به معنای بچه ای که در خانواده ای با والدین ناشنوا متولد و بزرگ شده باشه)، فیلمی ساخته ی شان هِیدِر، کارگردان امریکایی سازنده ی آثاری همچون فیلم تحسین شده ی Tallulah با بازی اَلیسون جِینی، روایت گر داستان شیرین، آموزنده و الهام بخش خانواده ای چهار نفره از ماهیگیران شهر ساحلی گلاستر در ایالت ماساچوست امریکاست که همگی به جز دختر خانواده، روبی (امیلیا جونز)، ناشنوا هستن (و از بازیگران ناشنوا هم برای ایفای نقش این سه کاراکتر استفاده شده). در این بین، روبی میان موندن در کنار خانواده و کمک به اون ها به عنوان تنها عضو شنوا و گویای خانواده و رفتن به سراغ استعداد و عشق زندگیش که خوانندگی هست مردده و ماجراهای فیلم حول محور همین دوراهی می چرخه. CODA، که بازسازی فیلمی فرانسوی محصول 2014 با نام خانواده ی بِلیه هست، آن چنان حالتون رو خوب می کنه و آن چنان تاثیر مثبتی بر روحیه تون میگذاره که قطعا تا مدت ها داستان و شخصیت های دوست داشتنی فیلم از یادتون نخواهد رفت. روابط بین اعضای این خانواده چهار نفره با همدیگه و با دیگر افراد دور و برشون به نحوی دلچسب باورپذیر و تاثیرگذار کار شده و بازی های بسیار خوب هر چهار بازیگر اصلی با تاکید بر امیلیا جونز (روبی) به باورپذیر تر شدن این بازی ها و فضای کلی فیلم کمک زیادی کرده. می تونم بگم مدت ها بود فیلمی که انقدر حالمو خوب کنه و حسمو تازه و با طراوت کنه ندیده بودم. همانند دیگر فیلم های با درون مایه ی بلوغ و جدایی از خانواده (مثل Fighting with My Family که اون هم بسیار زیباست)، CODA تمام مولفه های یک فیلم عالی در این ژانر بخصوص رو داره و قطعا این توانایی رو داره که هر سینما دوستی رو از تجربه ش راضی کنه.
Enola Holmes از یک مجموعه رمان شش جلدی به اسم "ماجراهای اسرارآمیز انولا هلمز" نوشته رمان نویس امریکایی، *نانسی اسپرینگر*، اقتباس شده و خط داستانی که در این فیلم به نمایش در میاد تنها دربرگیرنده یکی از شش جلد این مجموعه ی داستانیه (یعنی ماجرای گم شدن نجیب زاده خانواده بَزیلوِدِر). با توجه به نوع پایان فیلم و این که حداقل پنج داستان دیگه از این مجموعه رمان باقی مونده احتمال داره در آینده شاهد مینی سریالی با محوریت شخصیت انولا هلمز و بازی میلی بابی براون باشیم. باید بگم که این کاراکتر فانتزی، ساخته و پرداخته ی ذهن نانسی اسپرینگر هست و در کتاب های اصلی شرلوک هلمز، نوشته آرتور کونان دویل، نشانی از این شخصیت دیده نمیشه. گذشته از همه این هایی که نوشتم، خود فیلم حس کردم برای دخترها جذابیت بیشتری باید داشته باشه چون اساسا فیلمی هست با درون مایه فمینیستی و قدرت مند بودن زنان و حق انتخاب داشتن خانم ها و این که هر دختر و زنی باید خودش مسیر آینده ش رو مشخص کنه و جامعه و خصوصا جامعه مرد محور نباید و نمی تونه به زنی تحمیل کنه که چجور شیوه زندگی رو باید در پیش بگیره. جدای از پیام فیلم، بهترین و بارزترین بخش Enola Holmes رو در بازی پرانرژی و بانشاط میلی بابی براون دیدم (که با نقش تاریک و مرموزش در سریال Stranger Things تفاوت فراون و محسوسی داره، در طول فیلم بارها دیوار چهارم رو میشکنه و مثل ددپول به دوربین نگاه میکنه و با بیننده صحبت می کنه) و تحول شخصیتی این کاراکتر از ابتدا تا انتهای فیلم برام جالب هرچند قابل پیش بینی و کلیشه ای بود. فیلم پر از پیام های فمینیستیه و جاهایی حس می کردم زیاده روی شده و فیلم رو تبدیل به یک بیانیه اجتماعی و اصلاح طلبانه کرده بودن. بازی هنری کویل (در نقش شرلوک هلمز که با شرلوک هایی که میشناختیم مخصوصا رابرت داونی جونیور خیلی تفاوت داره و شخصیت گرمتری داره)، و سم کلافلین (در نقش مایکرافت هلمز عبوس و جدی و شق و رق) در حد خودشون قابل قبول بود اما نویسندگی تک بعدی و سطحی اجازه نداده بود بتونن پتانسیل واقعی خودشون رو نشون بدن. در کل باید بگم من چندان این فیلم رو دوست نداشتم و همونطور که گفتم، شاید دخترخانم ها باهاش ارتباط برقرار کنن اما برای من کسل کننده و کلیشه ای و اضافی بود (ترجیح میدم همون فضایی که از دنیای فیلم ها و سریال های شرلوک هلمز تو ذهنم هست باقی بمونه). اگه هیچ فیلم دیگه ای ندارین برای یک بار ضرر نداره. اما با ندیدنش قطعا چیزی رو از دست نمی دین
در "The Guilty" (گناهکار)، به کارگردانی آنتوان فیوکوا، سازنده آثار شناخته شده ای مثل The Equalizer و Southpaw، که بر اساس فیلمی دانمارکی محصول 2018 به همین اسم ساخته شده، افسر مرکز فوریت های 911، جو بِیلر (جِیک جیلنهال) رو می بینیم که شخصیتی تندخو و عصبی داره، اخیرا در جریان یک فقره خشونت کاری محکوم شده و قراره فردا در جلسه ی دادگاهش شرکت کنه، ضمن این که چندین ماهه که از همسرش جدا شده و به دلایل حقوقی ارتباط چندانی هم با دختر کوچولوش نداره، و در یک کلام شخصیتی رو به ما نشون می ده که در آستانه ی فروپاشی روانی قرار داره. در همین احوالات، افسر بیلر تماسی رو از زنی به نام امیلی (رایلی کی یو) دریافت می کنه و خودش رو درگیر ماجرایی پیچیده می بینه.اگر نسخه دانمارکی رو دیده باشین، باید بگم این بازسازی امریکایی تقریبا هیچ چیز جدیدی برای ارائه به شما نداره. به استثنای یکی دو مورد کم اهمیت، تمامی جزییات خرد و کلان فیلم اصلی در این نسخه امریکایی هم قرار گرفتن. حتی نوع و رنگ خودروی مظنون یا سن دختر مظنون هم دقیقا به همون شکل در اینجا هم بازسازی شدن که این به نظر من کمی تو ذوق می زد چون در طول تماشای فیلم نمی شد از مقایسه ی تک تک این شباهت های بی نقص ریز و درشت دست برداشت. البته، درامای خانوادگی جو بیلر چیزی هست که در نسخه ی اصلی وجود نداره و صد البته که بازی تحسین برانگیز جیلنهال از نقاط قوت برجسته ی این فیلم به شمار می ره. این رو هم باید اضافه کنم که به جز جیلنهال، سایر بازیگران شاخص این فیلم از جمله ایثن هاک، پل دینو و پیتر سارزگارد تنها صداهاشون از پشت تلفن شنیده می شه و حضور فیزیکی در فیلم ندارن. نهایتا، اگه نسخه دانمارکی رو تماشا نکردین، The Guilty هالیوودی می تونه براتون یه تجربه ی بدیع و جذاب و هیجان انگیز با یه غافلگیری تکان دهنده داستانی باشه. اگر هم که نسخه اصلی رو تجربه کردین، تماشای این نسخه بازسازی شده به خاطر بازی قوی جیلنهال و اندک جزییات متفاوت داستانی با نسخه اصلی همچنان می تونه شما رو سر ذوق بیاره
قشنگه. ارزش دیدن داره
تنش کافی داره داستانش. درام خوبی داره. سکانس های هیجان انگیزشم خوب کار شدن
بندیکت کامبربچ از اون دسته بازیگرایی هست که می تونه هر فیلمی رو با جذابیت و مهارتش قابل تماشا کنه
اینکه شما هدف یک اثر هنری رو متوجه نشین لزوما به معنی مریض بودن کارگردان نیست! "اری استر" سبک فیلمسازی خیلی باحوصله و با طمانینه ای رو داره ادامه میده و اگه با نگاه شما بخوایم قضاوت کنیم باید کارگردانان بزرگی مثل آندری تارکوفسکی، دارن آرونوفسکی، ژان لوک گودار، و فدریکو فلینی و پائولو پازولینی و بلا تار و خیلی های دیگه رو همگی بیمار و مریض بدونیم که ابدا اینطور نیست. اتفاقا من معتقدم وجود کارگردانان متفاوتی مثل اری استر برای سینمای رو به زوال هالیوود که پر شده از فیلم های بلاک باستری و گیشه پسند کاملا لازمه هر چند اگه عده زیادی از مخاطبان سینما نتونن با این گونه آثار ارتباط برقرار کنن و حتی اگه اون فیلم ها در گیشه موفق نباشن.
اگه از نظر داستانی بخوایم دوازده فیلم دنیای X-Men رو مرتب کنیم، به صورت زیر میشه (اعداد داخل پرانتز جلوی اسم هر فیلم، سال وقوع داستان اون فیلم هستن):
1- (1962) - X-Men First Class
2- (1973) - X-Men Days of Future Past
3- (1981) - X-Men Origins Wolverine
4- (1983) - X-Men Apocalypse
5- (1992) - Dark Phoenix
6- (2000) - X-Men
7- (2003) - X-Men 2
8- (2006) - X-Men The Last Stand
9- (2013) - The Wolverine
10- (2016) - Deadpool
11- (2018) - Deadpool 2
12- (2029) - Logan
کاربر محترم و عزیز؛
نقد فیلم یک جور مالکیت معنوی محسوب میشه و اخلاقا درست نیست بدون ذکر منبع، مطلبی رو که کس دیگه ای برای نوشتنش و یا کسی برای ترجمه ش زحمت کشیده منتشر کرد. لطفا این رو یک بار و برای همیشه یاد بگیریم که سعی کنیم با فرهنگ باشیم
منبع این نقد: وبسایت "نقد فارسی"
لینک: bit.ly/2ZCHqRX
ترجمه ی نقد جیمز براردینلی از وبسایت Reelviews (که به این فیلم امتیاز 6.3 از 10 داده)
لینک متن اصلی نقد: bit.ly/2N3rjK3
"قبل از هر چیزی بگم که اگه از جمله افرادی هستین که با تماشای فیلم هایی که روند کندی دارن زود خسته میشین و حوصله تون سر میره پس اصلا سمت I Think We're Alone Now نرید"
----------------------------------------
این پنجمین تجربه کارگردانی Reed Morano (پس از یک فیلم سینمایی و سه سریال تلویزیونی که مهمترین اونها کارگردانی قسمت هایی از سریال موفق The Handmaid's Tale هست که در انتظار فصل سوم به سر میبره) کارگردان و فیلم بردار امریکایی هست که عمده ی شهرتش رو از فیلم برداری آثار سینمایی به دست آورده. در این فیلم هم Morano در نقش کارگردان و فیلم بردار ظاهر شده.
----------------------------------------
و اما در مورد فیلم I Think We're Alone Now باید بگم من این فیلم رو ابتدائا به دو دلیل دانلود کردم: یکی بازی پیتر دینکلج و دیگری فضا و داستان پساآخرالزمانی فیلم که علاقه بسیار زیادی به این فضاها دارم.
----------------------------------------
من فیلم رو دوست داشتم به طور کلی و امتیاز نسبتا خوب یا ----- 6 ----- رو براش کنار گذاشتم.
چیزهایی که در مورد فیلم پسندیدم و اون ها رو جزو نقاط قوتش می دونم یکی بازی خوب پیتر دینکلج (در نقش Del) و الی فنینگ (در نقش Grace) و بازی های کوتاه اما قابل قبول و در اومده ی Charlotte Gainsbourg و پل جیاماتی در نقش های ویولت و پاتریک بود و دیگری موسیقی که رو کار نشسته بود و خوب تونسته بود اون فضای غم انگیز و تنها و سرد فیلم رو در بیاره و در جاهایی که فیلم رنگ هیجان به خودش میگرفت هم باز این موسیقی بود که بار زیادی رو بر دوش داشت.
از صدابرداری و صداگذاری دقیق فیلم هم نباید گذشت که میدونیم در فیلم هایی که دیالوگ در اونها نقش کمتری رو ایفا میکنه این دو عنصر چقد میتونن تاثیرگذار باشن و در پیشبرد روایت داستان نقش مهمی داشته باشن. فیلم بردار هم به خوبی از پس وظیفه ش بر اومده بود و نماهای نزدیک و دور و کات های به موقع و سرضربی که کارگردان به سکانس ها داده بود خیلی در ایجاد حس رازآلودگی و هیجان نهفته ی جهان پساآخرالزمانی فیلم موثر بودن
--------------------------------------------
شاید بزرگترین ایراد فیلم از نظر من فیلمنامه و خلاهایی که در اون وجود داره باشه. در کل فیلم هیچ توضیحی از اینکه چه اتفاقی افتاده که یک دفعه درصد بسیار زیادی از جمعیت مُردن (تقریبا همه) و کسی باقی نمونده. پاتریک و ویولت به عنوان دو تا از چهار شخصیت فیلم چه نقشی در داستان ایفا میکنن و دلیل حضورشون در داستان چیه و چرا انقد سطحی به پاتریک و ویولت پرداخته میشه در حالیکه اگه وقت بیشتری صرف این دو کاراکتر میشد قطعا نتیجه نهایی خیلی متفاوت بود. حتی ما چیز خاصی از پیشینه ی پیتر هم نمیفهمیم در حالیکه هر کدوم از این شفاف سازی ها میتونست فیلم رو از سطح یک اثر یک بار مصرف به فیلمی پرکشش و ماندگار لااقل در ذهن عاشقان این ژانر بدل کنه. متاسفانه فیلمنامه آنچنان که باید کشش نداره و فاقد پیچ و خم های لازم برای اثری در ژانر post-apocalyptic هست.
---------------------------------------------
تماشای این فیلم رو فقط به افرادی که 1) حوصله دارن، و 2) از ژانر پسا آخر الزمانی خوششون میاد، توصیه میکنم و ترجیحا فیلم رو تنها ببینید؛ اینجور فیلمی رو باید تنها دید تا بشه تنهایی و سکوت فیلم رو جذب کرد
برای دوستانی که ممکنه اطلاع نداشته باشن باید بگم که این سریال در واقع فصل دوم مجموعه سریال The Hauntingه که فصل اولش به اسم The Haunting of Hill House ساخته شده. این مجموعه به صورت Anthologyه، به این معنی که در هر فصل با داستان و کاراکترها و محیط هایی متفاوت روبرو هستیم و فصل ها از نظر داستانی ارتباط خاصی به هم ندارن. یعنی شما بدون دیدن فصل اول، می تونین این فصل رو ببینین. دقیقا مثل سریال Fargo یا True Detective که هر فصل جدا از فصل های دیگه ست ولی همشون در یک دنیای فانتزی مشترک جریان دارن (مثلا در فصل سوم True Detective، به کاراکترهای متیو مک کانهی و وودی هرلسون که تو فصل اول همون سریال، کاراکترهای اصلی بودن، اشاره گذرایی میشه)
1) لینک های دانلود خرابه یا کنده! الان همین سریال رو هر چی میزنم نمیتونم دانلود کنم. فقط هم همین سریال نیست. الان رفتم چند تا فیلمم امتحان کردم دیدم کلا مثل اینکه سروراتون - - - ن!
2) اکثر فیلما و سریالا یا زیرنویس اصلا ندارن یا لینک زیرنویس خرابه. پس من باید برم یه سایت دیگه از اونجا زیرنویس بگیرم!
3) سرعت باز شدن صفحات کنده! من با هیچ سایت دیگه ای این مشکل رو ندارم پس مشکل از شماست!
4) بخش تریلر که تعطیله! مدتهاست تریلرا یا نمیذارین یا دیر قرار میدین!
5) بخش نظرات که هیچی. تعطیل! هم تعداد کامنت ها کمه هم کیفیتشون! اکثرا یا میگن "بلوری ش کی میاد پس؟؟؟؟؟؟" یا که میگن "پس زیرنویس این لعنتی کجاست؟؟؟؟؟؟؟"!!
6) پوستر فیلم ها و سریال ها که تو صفحه ش میذارین بزرگ نمیشه و فسقلیه! پس من که آرشیو میکنم باید برم یه سایت دیگه از اونجا کیفیت خوبشو بگیرم. تا اینجا شد 3 سایت.یعنی برای دانلود هر فیلم و سریالی من 3 تا سایت باید برم. خود فیلم، زیرنویسش، پوسترش!
7) کیفیت های خوب رو دیر میذارین تو سایت. حداقل دیرتر از رقیباتون که بعضی هاشون رایگانن! رایگان!!! میفهمی؟! رایگااااان! مفت! مجانی!
8) بخش رسیدگی به نظراتون هم که کلا تعطیل در تعطیله! بارها من گزارش تخلف زدم برای کامنتی که حاوی الفاظ رکیک بوده ولی انگار نه انگار! من حس میکنم کل سایت رو داره یه نفر میچرخونه!
هیچ کجای دنیا و در هیچ کشور متمدنی سراغ نداریم که کسی پولی پرداخت کنه و در برابر اون پول (هرچقدم که کم باشه) نتونه انتظار خدمات مناسب داشته باشه جز ایران و کشورهای مثل ایران! من تا تیرماه اشتراک دارم.اگه درست شد که هیچ وگرنه منم میرم یه سایت دیگه.لااقل اگه مشکلم داشتن میگم من که پول نمیدم. به درک!! حداقل کاری که شما میتونین بکنین اینه که به من کاربری که دو ساله عضوم اینجا و از هیج جای دیگه دانلود نمیکنم جز اینجا و خیلیای مثل من که سالها اینجا عضون و سایر کاربراتون یه پست بذارین تو سایت و تلگرام و اینستاتون و بهشون بگین چه خبره. نه اینکه الکی و چشم بسته از ما انتظار حمایت داشته باشین. امیدوارم اصلاح کنین روندتون رو وگرنه موندن اینجا فایده نداره
تنش کافی داره داستانش. درام خوبی داره. سکانس های هیجان انگیزشم خوب کار شدن
بندیکت کامبربچ از اون دسته بازیگرایی هست که می تونه هر فیلمی رو با جذابیت و مهارتش قابل تماشا کنه
1- (1962) - X-Men First Class
2- (1973) - X-Men Days of Future Past
3- (1981) - X-Men Origins Wolverine
4- (1983) - X-Men Apocalypse
5- (1992) - Dark Phoenix
6- (2000) - X-Men
7- (2003) - X-Men 2
8- (2006) - X-Men The Last Stand
9- (2013) - The Wolverine
10- (2016) - Deadpool
11- (2018) - Deadpool 2
12- (2029) - Logan
نقد فیلم یک جور مالکیت معنوی محسوب میشه و اخلاقا درست نیست بدون ذکر منبع، مطلبی رو که کس دیگه ای برای نوشتنش و یا کسی برای ترجمه ش زحمت کشیده منتشر کرد. لطفا این رو یک بار و برای همیشه یاد بگیریم که سعی کنیم با فرهنگ باشیم
منبع این نقد: وبسایت "نقد فارسی"
لینک: bit.ly/2ZCHqRX
ترجمه ی نقد جیمز براردینلی از وبسایت Reelviews (که به این فیلم امتیاز 6.3 از 10 داده)
لینک متن اصلی نقد: bit.ly/2N3rjK3
----------------------------------------
این پنجمین تجربه کارگردانی Reed Morano (پس از یک فیلم سینمایی و سه سریال تلویزیونی که مهمترین اونها کارگردانی قسمت هایی از سریال موفق The Handmaid's Tale هست که در انتظار فصل سوم به سر میبره) کارگردان و فیلم بردار امریکایی هست که عمده ی شهرتش رو از فیلم برداری آثار سینمایی به دست آورده. در این فیلم هم Morano در نقش کارگردان و فیلم بردار ظاهر شده.
----------------------------------------
و اما در مورد فیلم I Think We're Alone Now باید بگم من این فیلم رو ابتدائا به دو دلیل دانلود کردم: یکی بازی پیتر دینکلج و دیگری فضا و داستان پساآخرالزمانی فیلم که علاقه بسیار زیادی به این فضاها دارم.
----------------------------------------
من فیلم رو دوست داشتم به طور کلی و امتیاز نسبتا خوب یا ----- 6 ----- رو براش کنار گذاشتم.
چیزهایی که در مورد فیلم پسندیدم و اون ها رو جزو نقاط قوتش می دونم یکی بازی خوب پیتر دینکلج (در نقش Del) و الی فنینگ (در نقش Grace) و بازی های کوتاه اما قابل قبول و در اومده ی Charlotte Gainsbourg و پل جیاماتی در نقش های ویولت و پاتریک بود و دیگری موسیقی که رو کار نشسته بود و خوب تونسته بود اون فضای غم انگیز و تنها و سرد فیلم رو در بیاره و در جاهایی که فیلم رنگ هیجان به خودش میگرفت هم باز این موسیقی بود که بار زیادی رو بر دوش داشت.
از صدابرداری و صداگذاری دقیق فیلم هم نباید گذشت که میدونیم در فیلم هایی که دیالوگ در اونها نقش کمتری رو ایفا میکنه این دو عنصر چقد میتونن تاثیرگذار باشن و در پیشبرد روایت داستان نقش مهمی داشته باشن. فیلم بردار هم به خوبی از پس وظیفه ش بر اومده بود و نماهای نزدیک و دور و کات های به موقع و سرضربی که کارگردان به سکانس ها داده بود خیلی در ایجاد حس رازآلودگی و هیجان نهفته ی جهان پساآخرالزمانی فیلم موثر بودن
--------------------------------------------
شاید بزرگترین ایراد فیلم از نظر من فیلمنامه و خلاهایی که در اون وجود داره باشه. در کل فیلم هیچ توضیحی از اینکه چه اتفاقی افتاده که یک دفعه درصد بسیار زیادی از جمعیت مُردن (تقریبا همه) و کسی باقی نمونده. پاتریک و ویولت به عنوان دو تا از چهار شخصیت فیلم چه نقشی در داستان ایفا میکنن و دلیل حضورشون در داستان چیه و چرا انقد سطحی به پاتریک و ویولت پرداخته میشه در حالیکه اگه وقت بیشتری صرف این دو کاراکتر میشد قطعا نتیجه نهایی خیلی متفاوت بود. حتی ما چیز خاصی از پیشینه ی پیتر هم نمیفهمیم در حالیکه هر کدوم از این شفاف سازی ها میتونست فیلم رو از سطح یک اثر یک بار مصرف به فیلمی پرکشش و ماندگار لااقل در ذهن عاشقان این ژانر بدل کنه. متاسفانه فیلمنامه آنچنان که باید کشش نداره و فاقد پیچ و خم های لازم برای اثری در ژانر post-apocalyptic هست.
---------------------------------------------
تماشای این فیلم رو فقط به افرادی که 1) حوصله دارن، و 2) از ژانر پسا آخر الزمانی خوششون میاد، توصیه میکنم و ترجیحا فیلم رو تنها ببینید؛ اینجور فیلمی رو باید تنها دید تا بشه تنهایی و سکوت فیلم رو جذب کرد