-
نقش آفرینی بازیگران :
-
موسیقی متن :
-
جلوه های ویژه :
-
تأثیرگذاری :
-
داستان کلی :
فیلم "رودخانه ویند" که اسم آن برگرفته از منطقهای در آمریکای شمالی است، محلی است که حوادث فیلم در آن اتفاق میافتد. منطقهای خلوت با سرمای سوزان که امنیت آن چندان توسط دولت مورد توجه قرار است. فضای فیلم چندان شلوغ نیست و در زمانی که فیلمهای ابرقهرمانی و سرگرمکننده تعدادشون زیاد شده، کمتر از این نوع فیلمها رو میبینیم. لوکیشنهای طبیعی و آهسته پیش رفتن فیلم کاملا مخاطب رو با فیلم همراه میکنه. تصویر هم جای خیلی از دیالوگهای رو گرفته و به این صورت میشه با کارکترها همذاتپنداری کرد. داستان فیلم برگرفته از یک واقعیت هست و چندان هم خاص نیست اما فیلمنامه اینقدر خوب ساخته و پرداخته شده که هم بعد معمایی و هم بعد اکشن و جنایی بودنش عالی بوده. جنبه روانی و مشکلات درونی هم تو این فیلم بررسی میشه. بازی "جرمی رنو" فوقالعاده و کلا بازی همه کارکترها قابل قبول هست. بنظرم ایراد خاصی به فیلم وارد نیست و همین باعث میشه که حاظر نشید یه لحظهاشم از دست بدید.
-
نقش آفرینی بازیگران :
-
موسیقی متن :
-
جلوه های ویژه :
-
تأثیرگذاری :
-
داستان کلی :
فیلم "مرد عنکبوتی: بازگشت به خانه" اولین فیلم از مرد عنکبوتی هست که به کمک کمپانی وارنر ساخته شده است. این فیلم تا تاریخ فعلی با 879میلیون دلار پرفروشترین فیلم 2017 بوده است. تو داستان فیلم خبری از نیش عنکبوت نبود و فرض بر این بود که قبلا همچین شخصیتی رو میشناسیم. البته تو فیلم civil war این شخصیت معرفی شد و اتفاقا تا حدودی هم وجود ابرقهرمانهای دیگه تو این فیلم حس میشد. داستان هم از لحاظ زمانی بعد از avengers اتفاق میفته. بازی اکثر کارکترها قابل قبول هست و تام هالند (بازیگر نقش مرد عنکبوتی) گل سر سبد اونها هست. بازی شخصیت منفی هم بد نبود ولی خود نقشش بود که جالب نبود. جلوههای ویژه فیلم مثل تمام آثار کمپانی وارنر بدون نقص بود. در مقایسه با نسخههای قبلی معمولا ازین فیلم انتقاد میشه ولی جلوههای ویژه حتی نسبت به amazing spider man که زیادم از ساختش نمیگذره پیشرفت خوبی داشته. یه علامت بعد از اتمام فیلم نشون داده میشه که در موردش صحبتی نمیکنم. دلیل ضدقهرمان برای منفی بودن خیلی قانعکننده نیست. در ضمن این کارکتر در ابتدای فیلم یه موجود مهارنشدنی هست ولی به آخر که میرسه... . همونطور که گفتم دوباره از اول شخصیت رو نساختن اما بازم برای سومین بار شاهد یه اتفاق برای پیتر پارکر هستیم که تا ببینید متوجهش میشید.
اولین سوالی که برای همه پیش میاد اینه که این فیلم نسبت به مجموعههای قبلی چه تفاوتی داشته؟ اول اینکه سن پیتر کمتر هست و محیط فیلم تینیجری(نوجوونپسند) هست که خیلیها بهش انتقاد کردن. البته بنظر من مشکلی نبود و تنوع خوبی بود. خیلی هم خوب این فضا رو توصیف کرده بود. اما اشکالی که وجود داشت این بود که مرد عنکبوتی دیگه اون سمبلی که همه میخواستن نیست. انقدر ابرقهرمان زیاد هست که اسپایدرمن توشون پیدا نیست. دیگه مثل قبل تاثیرگذار نیست و فیلم رو یکبار مصرف کرده. دیدنش توصیه میشه ولی بعیده که کسی هوس کنه بیشتر از یه بار فیلم رو ببینه
-
نقش آفرینی بازیگران :
-
موسیقی متن :
-
جلوه های ویژه :
-
تأثیرگذاری :
-
داستان کلی :
فیلم "دزدان دریایی کارائیب: مردهها قصه نمیگویند" پنجمین قسمت از این مجموعه پرطرفدار کمپانی والت دیزنی هست. نکات زیادی از قسمتهای قبلی به ارث برده شده که به نوعی با تار و پود این فیلم گره خورده؛ بدشانسیهای همیشگی جک اسپارو، نبردهایی در دل اقیانوس، وجود طلسمها در داستان فیلم و مواردی مشابه. الیزابت و ویل نقش کوتاهی در این فیلم دارن و در عوض دو کارکتر جوانتر جای اونها رو گرفتن که بنظر من تنوع خوبی بود. نقش جک اسپارو چندان توی فیلم مشخص نیست و داستان حول شخصیتهای دیگه میچرخه. بعضی این رو اشکال فیلم و بعضی حرفهایگری کارگردان دونستن که بقیه بازیگران رو فدای بازی جانی دپ نکرده. ولی بهرحال موردی نیست که چندان طرفداران اسپارو رو نگران کنه. شخصیت سالازار به عنوان نقش منفی واقعا خوب و ترسناک ساخته شده بود. از نقش گلشیفته فراهانی هم نگذریم که به عنوان یک کارکتر خوش چهره و کلیدی در فیلم ظاهر شد. داستان فیلم بد نبود و ایراد خاصی نمیشد بهش وارد کرد ولی خوب خیلی هم جذاب نبود.
به بهونه دیدن این فیلم 4 قسمت قبلی رو هم نگاه کردم که هیچوقت درست و حسابی و بدون حذفیات صداوسیما ندیده بودم. یکی از نکات مثبتی که شاید کمتر دیده بشه اینه که شخصیتها و گروههای مختلف (مخصوصا نسبت به قسمت 3 و 4) کمتر شده بود و از اون شلوغی و سردرگمی کاسته شده بود. در حالت کلی اگه فیلمهای این مجموعه رو به دو دسته خیلی خوب و خوب دستهبندی کنیم این فیلم جزو دسته دوم قرار میگیره.
قسمت ششم این مجموعه هم قراره ساخته بشه و دیوی جونز به این مجموعه برمیگرده.
-
نقش آفرینی بازیگران :
-
موسیقی متن :
-
جلوه های ویژه :
-
تأثیرگذاری :
-
داستان کلی :
نقاط قوت
- تاثیرگذار بودن فیلم
- جلوههای ویژه
فیلم "نبرد برای سیارهی میمونها" سومین قسمت از این مجموعه به یاد موندنی هست. جلوههای ویژه این فیلم همه منتقدین رو ساکت کرد و هیچکس نیست که بعد از فیلم اون رو تحسین نکنه. از اول تا آخر فیلم با کمک موسیقی شاهد صحنههای تاثیرگذار و احساسی هستیم. فیلم کاملا از دید میمونها جلو میره و به انسانها پرداخته نمیشه که خودش حس و حال خوبی به مخاطب میده. اون آقای کاپشن آبی که تو پوستر میبینید نقش جالب و خندهداری داره که صحنههای تیر و تار فیلم رو خنثی میکنه. کار بازیگر نقش سرهنگ رو نپسندیدم، انگار اون نقش بهش نمیومد و فقط با جدیت میخواست نقشش رو بازی کنه، اما خوب در مقایسه با بقیه فیلم چندان هم به چشم نمیاد. در مورد داستان انتظارم کمی بیشتر بود، بعد از قسمت اول که یه داستان خاصتر و پایهای داشت از قبل هم در دو قسمت بعدی فقط انتظار جنگ با انسانها رو داشتیم ولی نه به این شکلی که گذشت، حالا البته خودتون باید ببینید. فیلم یه پیام اخلاقی از جنگطلبی انسانها داره که خیلی واضح و به صورت تصویری اون رو بیان میکنه. احتمالا این فیلم آخرین قسمت از سیاره میمونها باشه چرا که دیگه "دنیای میمونها" رو داریم و برای ساخت قسمت چهارم خلاقیت و جرأت زیادی لازم داره.
****** از این جا به بعد قسمتی از فیلم اسپویل میشه ******
در مورد داستان که گفتم انتظار داشتم درگیری میمونها با انسانها بیشتر باشه. هر چند که قرار بود میمونها صلحطلب نشون داده بشن ولی با پیش زمینهی نسبتا طولانی که از فیلم دیدیم فکر نمیکردم فقط به قفس و فرار ختم بشه. یه جاهایی به فیلمنامه میشه ایراد گرفت. مثلا زمانی که دختره بدون ترس از بین کلی نگهبان رد میشه و کسی نمیبینش ولی برای مخفی شدنش یکی اومد و خودش رو فدا کرد. یا اینکه بهمن در ابتدای درگیری با اون همه سروصدا بوجود نیومد ولی جایی که باید داستان تموم میشد همه انسانها رو بلعید. بنظرم بجز داستان و چند ایراد جزئی همه جای فیلم بی نقص بود.
با مرگ سزار بعیده مجموعه دنباله داشته باشه. حتی زمانی که یه بازیگر نقشش رو به کسی دیگه واگذار میکنه نمیشه با فرد جدید ارتباط برقرار کرد چه برسه به اینکه کارکتر غیر واقعی و ساختگی باشه و اینقدر هم تاثیرگذار.
پ.ن: با کیفیت webdl انکود نایت مووی دیدم. کارای نایت مووی با توجه به حجمش واقعا کیفیت بالایی داره.
-
نقش آفرینی بازیگران :
-
موسیقی متن :
-
جلوه های ویژه :
-
تأثیرگذاری :
-
داستان کلی :
انیمیشن "من نفرت انگیز 3" با اینکه امتیاز بالایی از طرف مردم و منتقدین کسب نکرد اما با بودجهای 80 میلیون دلاری بیشتر از یک میلیارد دلار فروش داشت. بخشی از این فروش مربوط به دو قسمت قبلی مجموعه است اما بی انصافیه اگه بگیم خود این انیمیشن صرفا برای اهداف تجاری بوده. صدا پیشگی، رنگبندی، کارهای خندهدار مینیونها، شخصیت جالب ضد قهرمان و... رو نمیشه نادیده گرفت.
با این وجود منکر اشکالاتش هم نمیشم. به شرط حفظ کیفیت کار، زمان فیلم میتونست بیشتر باشه تا بهتر به شخصیتها پرداخته بشه و ضد قهرمان خیلی راحت و سریع نبرد آخر رو نبازه. خلاقیت و ریزهکاریهای کمتری نسبت به نمونههای قبل داشت و در آخر فیلم نقش خاصی برای مینیونها وجود نداشت. یا در دو قسمت برت خودش رو جای دو نفر دیگه جا میزنه و چهره و لباس اونا رو میپوشه که خیلی ساده و مبتدیانه است.
یکی از دلایل ضعیفتر بودن این قسمت شاید به دوبله برگرده که اکثرا قبلیا رو با دوبله دیدن و این رو با زبان اصلی. مطمئنا اگه با دوبلهای در اون حد این قسمت رو ببینیم بیشتر باهاش ارتباط برقرار میکنیم.