Bad Times at the El Royale
7.1 (میانگین رآی 126,836 نفر)
60 نمره منتقدین
7 امتیاز کاربران ( 72 رای)

Bad Times at the El Royale ( 2018 )

تاریخ انتشار : -
هفت غریبه که هرکدام رازی دارند، در هتلی به نام ای ال رویال با یکدیگر ملاقات می کنند. اما این ملاقات باعث اتفاقاتی می شود که..
Bad Times at the El Royale
  • توضیحات :

    نسخه هایی که با این نماد CC نشان داده شده‌اند شامل زیرنویس چسبیده فارسی هستند که در زمان پخش قابل فعال سازی هستند.

    کیفیت: BluRay 2160p 4K حجم : 8.73 گیگابایت انکودر: Pahe
    کیفیت: BluRay 1080p Full HD حجم : 10.92 گیگابایت انکودر: BLOW
    کیفیت: BluRay 1080p حجم : 2.66 گیگابایت انکودر: MkvCage
    کیفیت: BluRay 1080p حجم : 2.20 گیگابایت انکودر: NightMovie CC
    کیفیت: BluRay 1080p x265 حجم : 1.10 گیگابایت انکودر: NightMovie CC
    کیفیت: BluRay 720p حجم : 1.35 گیگابایت انکودر: MkvCage
    کیفیت: BluRay 720p حجم : 1.10 گیگابایت انکودر: NightMovie CC
    کیفیت: BluRay 720p x265 حجم : 649.15 مگابایت انکودر: RMTeam
    کیفیت: BluRay 720p x265 حجم : 542.88 مگابایت انکودر: NightMovie CC
    کیفیت: BluRay 480p حجم : 643.64 مگابایت انکودر: RMTeam
    • ilia1385
      آیا این نقد برایتان مفید بود ؟
      ilia1385
      یکشنبه, ۰۲ دی ۱۳۹۷ ساعت ۱۴:۱۳
      • نقش آفرینی بازیگران :
      • موسیقی متن :
      • جلوه های ویژه :
      • تأثیرگذاری :
      • داستان کلی :
      نقاط قوت
      نقاط ضعف
      هشدار : یه نمه اسپویل
      بنظرم تو این قحطی فیلم های خوب و بعضا مزخرفات ابرقهرمانی , این فیلم متوسط میتونه یه دو ساعت اوقات خوبی براتون ایجاد کنه
      از بعضی ضعف ها در فیلم نامه و اجرا در فیلم که بگذریم , میشه لذت برد از این فیلم . فیلم رو میشه در زمره فیلم های مذهبی هم قرار داد با پایانی که براش ساخته شده ولی من بشخصه حرف های بیلی لی ( کریس هموورث ) در بین حواریون خودش رو خیلی واقعی و صادق میدونم . توجه کنید :
      طرف خوب یا بد رو انتخاب کنید و مبارزه کنید . بیایید یه تمثیل ببینیم ( مثال از دنیایی که ما الان درش هستیم که همه خودشون رو در سمت خوب و حق میدونن و به مبارزه با باطل به کشتار مشغول هستن )
      بیلی لی میگه : خوب بخش مهم چیه ؟ موقعی که دارن اینا همدیگه رو لت و پار می کنن ، من چیکار می کنم ؟ ( خودش رو خدا میدونه و یا نماینده خدا در زمین ) دارم نگاشون می کنم و لذت میبرم !!! و وسایل های اونا رو بر میدارم !!!!
      بنظرم کل فیلم به همین سکانس می ارزید البته اگه کارگردان با سکانس دعا و طلب آمرزش برای پسر هتلدار ماست مالی نمیکرد
      بهرحال فیلم چیزایی برای لذت بردن داره و از نیمه دوم شما رو مینشونه که ببینید و اصلا نیازی نیست با فیلم های دیگه مقایسه کرد و از لذتش کاست
    • khodam
      آیا این نقد برایتان مفید بود ؟
      khodam
      یکشنبه, ۰۲ دی ۱۳۹۷ ساعت ۱۱:۰۹
      نقاط قوت
      نقاط ضعف
      6 سال پیش دریو گادارد فیلم « کلبه ‌ای در جنگل » را در سال 2012 کارگردانی کرد که اثر خوش ساخت و جذابی بود و یک هدیه مناسب برای طرفداران ژانر وحشت. اما پس از آن گادارد از کارگردانی فاصله گرفت و در این مدت علاوه بر تهیه کنندگی به نویسندگی روی آورد که ثمره اش فیلمنامه « مریخی » بود که باعث شد او نامزد دریافت اسکار شود. 6 سال زمان زیادی برای دوری از فیلمسازی به نظر می رسد اما بهرحال گادارد حالا با « اوقات بد در ای ال رویال » دوباره بر صندلی کارگردانی تکیه زده و بازگشته که باز هم بتواند طرفدارانش را غافلگیر کند.
      قصه جدید فیلم او البته مثل « کلبه ای در جنگل » قرار نیست روایت ساده ای داشته باشد. اینبار داستان در چند دهه گذشته در هتلی به نام ال رویال اتفاق می افتد که از زمان رونقش سالها گذشته و حالا تنها یک مستخدم در آنجا به چشم می خورد. مستخدمی که با خیال راحت می توان به تماشای مسابقات بسکتبال بنشیند و مطمئن باشد که حتی یک امتیاز را هم از دست نمی دهد! اما ناگهان 4 غریبه از راه می رسند و به هتل وارد می شوند که اتفاق غیرعادی محسوب می شود. غریبه هایی که هرکدام داستانهای خودشان را دارند و نمی توان به هویتی که بازگو می کنند اعتماد کرد.
      گادارد اینبار با فیلمی به سینما بازگشته که شباهت های انکار ناپذیری به آثار تارانتینو دارد، با این توضیح که رگه هایی از فضای معماگونه آگاتا کریستی را هم می توان در این هتل مرموز و آدمهای مرموزتر آن یافت. مطابق انتظارمان، قصه آدمهایی را به ما معرفی می کند که در ابتدا هویت متفاوتی از خود ارائه می دهند اما در طول داستان مشخص می شود که هیچکدام از آنها قرار نیست صادق باشند و چیزی را پنهان می کنند. به همین جهت کارگردان برای کشف حقایق و دنبال کردن سرنخ ها ، با فلشبک های مداوم ، تماشاگر را به گذشته می برد و نحوه رسیدن آدمهای داستان به محل مورد نظر ار شرح می دهد تا بتواند در نهایت یه یک جمع بندی برای حل پازل داستان برسد.
      در فیلمنامه « اوقات بد در ای ال رویال » می توان شباهت هایی به فیلم پست مدرن « پالپ فیکشن » یافت. مخصوصاً اینکه مانند فیلم تارانتینو، در اینجا نیز خشونت رنگ غالب است و مخصوصاً زمانی که گره ها گشوده می شوند، نقش بیشتری در داستان ایفا می کند. اما ایراد روایت گادارد در فیلم جدیدش در اینجاست که او هوشمندی اینچنین روایتی را ندارد و به نظر می رسد آدمهای قصه در پرداخت دچار ضعف هستند به همین جهت هم زمانی که زمان به گذشته می رود و سپس به حال باز گردد، اتفاق ویژه ای برای تماشاگر در درک شخصیت ها رخ نمی دهد و در واقع نمی توان آنها را همانگونه که می شد وینست و جولز را تمام و کمال باور کرد، در طول داستان پذیرفت.
      این ضعف بیشتر زمانی به چشم می آید که ما رفته رفته به دقایق پایانی فیلم نزدیک تر می شویم و نقطه اوج داستان را شاهد هستیم. در اینجا به نظر می بایست فیلمساز بلیت برنده خودش را در جیب داشته باشد و سر بزنگاه آن را خارج کرده و تماشاگر را در شوک فرو ببرد اما احتمالاً گادارد خیلی خوش شانس نیست و بلیتش برنده نشده است. به همین جهت قصه نمی تواند ضربه اصلی را به ذهن مخاطب بزند و او را به فکر فرو ببرد. اما خشونت و بکارگیری آن می تواند پا به پای تفکر تارانتینو قدم بردارد و شوخی های کلامی نیز مقبولیت بیشتری به آن ببخشد.
      با اینحال « اوقات بد ای ال رویال » بازی های بسیار خوبی دارد که مخصوصاً درباره بازیگران ناشناخته تر در سینما ( آنها در تئاتر شهرت بسیاری دارند ) این نقش آفرینی ها باورپذیر تر هستند. جف بریجز با شوخی های همیشگی خود که بی رحمی آن را پیش از این درباره مکزیکی ها در فیلم « Hell or High Water » دیده بودیم، در اینجا گزندگی خود را حفظ کرده است. داکوتا جانسون هم در اینجا جذابیت همیشگی خود را به رخ می کشد و می خواهد ثابت کند که می تواند بازیگر بزرگتری باشد. سینتیا اریوو نیز در اینجا بازی بسیار خوبی از خود به نمایش گذاشته است که از تجربه ارزشمندش در برادوی سرچشمه می گیرد.
      این بی رحمی است که بخواهیم اثر جدید گادارد را فیلم بدی بنامیم. « اوقات بد ای ال رویال » ابداً یک فیلم بد نیست و کارگردانی هنری گادارد اتفاقاً توجهات فراوانی را به خود جلب می کند. اما مشکل شاید اینجاست که گادارد در سرزمینی قدم گذاشته که پیش از این یک پادشاه واقعی به نام تارانتینو در آنجا حکمفرما بوده است. فیلم جدید گادارد در هرحال چه از منظر خشونت و چه فیلمنامه با آثار تارانتینو مقایسه خواهد شد و در مرتبه پائین تری قرار خواهد گرفت. اما اگر فراموش کنیم که تارانتینو در سینما حضور داشته و « هشت نفرت انگیز » و « پالپ فیکشن » را کارگردانی کرده، می توانیم با لذت بیشتری به تماشای « اوقات بد ای ال رویال » بنشینیم.
      منبع:مووی مگ

عناوین مشابه

Twelve Monkeys (1995)
8
 «جیمز کول» (ویلیس)، یک زندانی حکومتی است که در سال 2035 به شرطی با آزادی اش موافقت می شود که به زمان گذشته برگردد و مانع گسترش یک بیماری ویروسی شود. این بیماری باعث نابودی بیش تر مردم کره ی زمین شده و به خاطر آلودگی هوا، بازماندگان در زیرزمین زندگی می کنند.