La La Land
8 (میانگین رآی 493,678 نفر)
94 نمره منتقدین
8.1 امتیاز کاربران ( 176 رای)

La La Land ( 2016 )

تاریخ انتشار : 2016/12/15
داستان فیلم در زمان حال و در شهر لس آنجلس روایت می‌شود، و دربارهٔ رابطه‌ای عاشقانه میان سباستین (رایان گاسلینگ) یک پیانیست جاز، و میا (اما استون) هنرپیشه‌ای آرزومند است...
La La Land
  • توضیحات :

    نسخه هایی که با این نماد CC نشان داده شده‌اند شامل زیرنویس چسبیده فارسی هستند که در زمان پخش قابل فعال سازی هستند.

    کیفیت: BluRay 1080p Full HD حجم : 16.98 گیگابایت انکودر: TayTO
    کیفیت: BluRay 1080p mHD حجم : 6.9 گیگابایت انکودر: NightMovie
    کیفیت: BluRay 720p mHD حجم : 3.9 گیگابایت انکودر: NightMovie
    کیفیت: BluRay 1080p حجم : 2.4 گیگابایت انکودر: MkvCage
    کیفیت: BluRay 1080p حجم : 2.39 گیگابایت انکودر: ShAaNiG
    کیفیت: BluRay 1080p حجم : 1.85 گیگابایت انکودر: NightMovie CC
    کیفیت: BluRay 1080p حجم : 2.09 گیگابایت انکودر: Ganool
    کیفیت: BluRay 1080p x265 حجم : 950.36 مگابایت انکودر: NightMovie CC
    کیفیت: BluRay 720p حجم : 950.21 مگابایت انکودر: NightMovie CC
    کیفیت: BluRay 720p حجم : 1.15 گیگابایت انکودر: MkvCage
    کیفیت: BluRay 720p حجم : 1.2 گیگابایت انکودر: ShAaNiG
    کیفیت: BluRay 720p حجم : 950 مگابایت انکودر: Ganool
    کیفیت: BluRay 720p x265 حجم : 475.12 مگابایت انکودر: NightMovie CC
    • gmwow
      آیا این نقد برایتان مفید بود ؟
      gmwow
      پنجشنبه, ۱۶ شه‍ ۱۳۹۶ ساعت ۱۳:۳۷
      • نقش آفرینی بازیگران :
      • موسیقی متن :
      • تأثیرگذاری :
      • داستان کلی :
      نقاط قوت
      نقاط ضعف
      میا (اما استون) که مشتاق به بازیگری است، در یک کافه در کمپانی برادران وارنر مشغول به کار است و با همکاری و حضور در ساخت فیلم های مختلف به نظر می رسد که او بالاخره بتواند در یک فیلم نقش داشته باشد. بعد از گذشت چند ماه میا با یک فرد دیگر به نام سباستین (رایان گازلینگ) برخورد می کند، سابستین یک پیانیست موسیقی جاز می باشد و در آرزوی بازگشایی کلوب خود می باشد، اما اغلب روزهای خود را به سختی و دشواری سپری می کند. میا و سباستین کم کم به هم نزدیک می شوند و با وجود تفاوت هایشان به دنبال رسیدن به اهداف تعیین شده ی خود می باشند.

      آنها در حالی که به دنبال رسیدن به اهداف خود هستند، عاشق یکدیگر نیز می شوند و برای شروع زندگی شان در وهله ی اول با یکدیگر به لس آنجلس سفر می کنند. با این حال، تجربه هایی همراه با موفقیت و شکست را پشت سر می گذارند و آنها از این مسائل تعجب می کنند ولی هنوز با هم هستند و به آینده ی خود خوشبین می باشند.

      فیلم La La Land (لا لا لند) سومین کارگردانی بلند مدت دیمین چزل می باشد. او قبل از این نیز در فیلم های Guy and Madeline on a Park Bench و Whiplash حضور داشته است و با ترکیب تجاربی که از دو فیلم قبلی خود به دست آورده است، توانست لا لا لند را به یکی از برترین فیلم های موزیکال و البته درام تاریخ تبدیل کند و با این فیلم اعتبار ویژه ای به حرفه کارگردانی خود ببخشد.

      لا لا لند در یک موضوع قدیمی ساخته شد و با استفاده از فیلمبرداری لیندوس سندگرن (فیلم بردار American Hustle) یک لس آنجلس مدرن، پر رنگ و لعاب و سراسر جنب و جوش را به تصویر کشید که جلوه و اثر بخشی خاصی بر مخاطبان گذاشت. این فیلم خواه یا ناخواه برای طرفداران خود نوستالژیک خواهد بود، چون از فیلم های قدیمی موزیکال هالیوود برای ساختن آن الهام گرفته شده و به نحوی می توان گفت بازسازی مدرن فیلم های موزیکال قدیمی می باشد. لا لا لند همچنین می تواند موضوع جالبی در برقراری تعادل بین مسائل و مشکلات مختلف داستان ایجاد کند.

      دیمین چزل علاوه بر اینکه در فیلم خود به سبک و موسیقی قدیمی احترام گذاشته، سعی در نوآوری نیز داشته است و با فیلم خود بار دیگر عشق و موسیقی را به هم پیوند داده است. این مسائل به لا لا لند اجازه داده است تا سکانس هایی از رقص و آهنگ ایجاد کند. رقص هایی که توسط مندی مور طراحی شده اند و آهنگ هایی که توسط بنج پسک و جاستین پاول نوشته شده اند، تاثیر گذاری مثبت زیادی در مخاطبان به وجود آوردند و این موارد به طور چشمگیری به جذابیت فیلم افزوده است.

      داستان عاشقانه بین رایان گازلینگ و اما استون به فروش فیلم کمک زیادی کرده است و قوی ترین موضوع فیلم نیز همین می باشد که یادآور بازی این دو نفر در فیلم های Crazy, Stupid, Love و Gangster Squad است. هر دوی این بازیگران مهارت آواز و رقص خود را به خوبی نشان دادند و چزل نیز که از این مسئله اطلاع پیدا کرده با مهارت از آن استفاده کرده است. استون یک زوج ارزشمند برای رایان در فیلم محسوب می شود و شخصیت جذاب و عاشقانه ای در فیلم دارد. گازلینک هم به عنوان یک موزیسین جاز حضور قانع کننده ای در فیلم دارد، اما در مقایسه با نقش اما بازی رایان کمتر رضایت بخش می باشد.

      در اولین نگاه به فیلم لا لا لند، بازی گازلینگ و استون جلب توجه می کند، اما اگر بخواهیم بازی یک یا دو بازیگر مکمل را نیز معرفی کنیم، می توانیم به بازیگر فیلم Whiplash جی.کی. سیمونز در نقش رئیس سباستین (بیل) و رزمری دویت در نقش خواهر سباستین (لورا) اشاره کنیم. جان لجند نیز به نوبه ی خود در نقش نوازنده و همکار قدیمی سب به خوبی ظاهر شده است و ترکیب این بازیگران، اجراها و آهنگ های مختلف در پس زمینه ی فیلم به جذابیت آن در سراسر فیلم کمک کرده است.

      در پایان می توان گفت که فیلم La La Land (لا لا لند) با کارگردانی هوشمندانه دیمین چزل و نوآوری های که در آن داشته است، یک فیلم بسیار جذاب می باشد، البته این جذابیت فقط بخاطر کارگردانی دیمین نمی باشد، بلکه اجرای برجسته ی اما استون و رایان گازلینگ و داستان عاشقانه ی بین آنها نیز از عوامل اصلی جذابیت فیلم می باشد، هر چند نباید بازیگران مکمل، طراح رقص و آهنگساز فیلم را نادیده گرفت.
    • spain
      آیا این نقد برایتان مفید بود ؟
      spain
      یکشنبه, ۲۶ دی ۱۳۹۵ ساعت ۲۳:۰۷
      • نقش آفرینی بازیگران :
      • موسیقی متن :
      • تأثیرگذاری :
      • داستان کلی :
      نقاط قوت
      نقاط ضعف
      دیمین شیزل کارگردان جوانی است که با ساخت دومین اثرش به نام « شلاق » در سال 2014 توانست موفقیتی بزرگ به نام خود ثبت نماید و در فصل جوایز نیز یکی از برترین ها باشد. حالا او با سومین اثر خود به نام « لالا لند » که باز هم ارتباط به موسیقی دارد به سینماها بازگشته است. شیزل با توجه به سن کم و ساخت یکی از موفق ترین آثار سال 2014 در سن 29 سالگی، یکی از استعدادهای درخشان سالهای اخیر سینما بوده است. اثر جدید شیزل نیز همانند « شلاق » تاکنون در فصل جوایز یکی از موفق ترین ها بوده و به نظر می رسد که این موفقیت ها همچنان ادامه داشته باشد.

      داستان فیلم درباره دختری به نام میا ( اِما استون ) است که یک بازیگر جوان است که منتظر است تا یک موفقیت بزرگ نصیبش شود و تبدیل به ستاره ای دست نیافتنی در هالیوود شود. میا در مسیر رسیدن به موفقیتش با یک نوازنده پیانو به نام سباستین ( رایان گسلینگ ) آشنا می شود که آرزو دارد تا کلوب هنرمندان شخصی خودش را بازگشایی نماید و بتواند معنای حقیقی هنر را در آن به نمایش بگذارد. آشنایی میا و سباستین منجر به ایجاد عشقی رویایی میان آنها می شود اما در ادامه عشق آنها دچار چالش هایی می شود که ...


      در دو دهه گذشته آثار موزیکال فراوانی ساخته شده اند که موفقیت های فراوانی را چه در اکران عمومی و چه در فصل جوایز از آن خود کرده اند که از آن جمله می توان به « شیکاگو » با حضور رنه زلوگر و کاترین زتا جونز اشاره کرد. اما تفاوت « لالا لند » با آثار موزیکالی که در سالهای گذشته ساخته شده اند در این است که این اثر برگرفته از آثار موزیکالی است که در دوران شکوه هالیوود به اکران عمومی در می آمدند و تصاویری سحرانگیز را بر پرده سینماها رقم می زدند تا تماشاگر از دنیای واقعی خود خارج شده و غرق در اوهام گردد، دورانی که افراد به یکباره زیر آواز می زدند و محیط اطرافشان فضای پایکوبی به خود می گرفت.

      « لالا لند » براساس چنین فرمولی ساخته شده است و در برگیرنده لحظات هیجان انگیز و شکوهمندی از زندگی است که تماشاگر را به راحتی در خود غرق می کند. در این فیلم زندگی واقعی و ناهموار به حاشیه رانده شده و به نظر می رسد که هرگز وجود خارجی نداشته است. زندگی هالیوودی در اینجا با زرق و برق فراوان به تصویر کشیده شده و رابطه عاشقانه میان میا را در رویایی ترین حالت ممکن در خود جای داده است. تماشای داستان عشق میان میا و سباستین یکی از جذاب ترین تجربه های سینمایی سالهای اخیر به شمار می رود.


      دیمن شیزل، با تسلط و وسواس فراوانی که بدون شک متاثر از مطالعه دقیق تاریخ فیلمسازی در هالیوود می باشد، با بکارگیری صحیح ابزارهای سینمایی، موفق شده تصاویر عشق میا و سباستین را در رویایی ترین و کلاسیک ترین حالت ممکن به تصویر بکشد که کاملاً به دل می نشیند و البته برای تماشاگر امروز سینما تازگی دارد. در واقع چنانچه از آن دسته علاقه مندان به سینما باشید که تا به امروز کمتر آثار موزیکال به سبک دوران شکوه هالیوود ( آثاری مانند « آواز زیر باران » ) را مشاهده کرده اید، « لالا لند » می تواند برایتان حس و حالی را به ارمغان بیاورد که آخرین بار تماشاگران سینما نیم قرن پیش آن را در سالن های سینما و پرده های عریض تجربه می کردند.

      قاب بندی هایی که شیزل در فیلم مورد استفاده قرار داده اغلب همانند تماشای یک رویا در خواب می باشد که با موسیقی فوق العاده تماشاگر را از دنیای واقعی دور کرده و به او سرزمینی را معرفی می نماید که حتی داستان عشق هایش نیز سرنوشتی به بلندای آسمان شب دارند. شیزل حتی در بخش هایی از فیلم نیز چنین مفهومی را بصورت تصویر در اثر می گنجاند و دو دل داده را به آسمان می فرستد تا لحظاتی در آن به دور یکدیگر چرخیده و تصاویری حیرت انگیز خلق نمایند که دل هر تماشاگری را بدست خواهد آورد.


      « لالا لند » در بخش های فنی بدون شک یکی از برترین های سال به شمار می رود. فیلمبرداری فوق العاده مخصوصاً در هنگامی که موسیقی به اثر افزوده می شود تماشایی و کم نقص است. طراحی لباس و صحنه یکی دیگر از نقاط قوت فیلم به شمار می رود که رنگ آمیزی های دقیق آن که برگرفته از موقعیت صحنه می باشد، توجه هر تماشاگری را به خود جلب خواهد کرد. « لالا لند » در بخش موسیقی نیز در اوج قرار دارد و قطعات شنیدنی فراوانی در فیلم وجود دارد که شیندنش لذت فراوانی دارد. شاید بتوان گفت زیباترین قطعه فیلم City of Stars باشد که عاشقانه است و پتانسیل های ماندگار شدن را داراست.

      با اینحال هنر کارگردان« لال لند » در این است که اگرچه همه چیز در فیلم دست نیافتنی و آسمانی به نظر می رسد اما در اواخر داستان این رویای خوشایند هالیوودی را به ورطه ای سوق می دهد که واقعیت تلخ ضمیمه اش می شود و در واقع در نقطه مقابل لحظات شیرین فیلم قرار می گیرد. شیزل به خوبی توانسته فصل پایانی داستان سحرانگیزش را به بهترین شکل ممکن به پایان برساند تا اثر صرفاً یک عاشقانه زیبا نباشد و پس از به اتمام رسیدن داستان تماشاگر زمان زیادی را برای تفکر نسبت به آنچه که دیده اختصاص دهد.


      رایان گسلینگ و اما استون که دو دل داده فیلم به شمار می روند، بهترین بازیهای دوران بازیگری خود را در « لالا لند » به معرض نمایش گذاشته اند و قطعا « لالا لند » شکوهمندترین فیلم این دو تا به امروز به شمار می رود. گسلینگ که با مجموعه ای از آثار مستقل خوش ساخت در سینما شناخته می شود و قبلا هم داستان عشق او در فیلم « دفترچه » طرفداران بسیاری را به خود جذب کرده بود، اینبار در « لالا لند » در نقش یک پیانیست عاشق تر از هر زمانی است. اما استون هم که روند کاری صعودی جالبی در در دوران بازیگری طی کرده و نمودار آن همواره صعودی بوده، در نقش میا چنان باورپذیر و راحت است که احتمالاً می تواند اصلی ترین گزینه برای اسکار امسال به شمار برود. شیمی رابطه گسلینگ با استون در فیلم فراتر از انتظار است و می توان تا مدتها این دو را با این فیلم به خاطر آورد.

      « لالا لند » تصویری رویایی اما خیالی از عشقی را عیان می سازد که خود سازندگان می دانند پوشالی است اما چنان زرق و برقی به آن بخشیده اند که هرکسی را در دام تصاویرش گرفتار خواهد کرد. دیمین شیزل به خوبی توانسته به سبک موزیکال های کلاسیک سینما اثری را روانه سینما کند که تمام و کمال، زیبایی تصویربرداری و موسیقی را به عرش رسانده و هر تماشاگری را در خود غرق می نماید. « لالا لند » آگاهانه مخاطبش را با تصاویر رنگارنگ و جذاب فریب می دهد و ثابت می کند که هنوز هم می توان جادوی هالیوود را که اگرچه در درون خالی است، به تماشاگر عرضه کرد و حال او را تغییر داد. « لالا لند » دروغگوترین و در عین حال رویایی ترین عاشقانه سال است!

      منبع:مووی مگ

عناوین مشابه

The Truman Show (1998)
8.2
 «ترومن بربنک» (کری)، کارمند معمولی یک شرکت بیمه، یک زندگی معمولی در شهری معمولی دارد. اما «ترومن» که از زندگی اش راضی نیست و می خواهد دنیا را ببیند، سرانجام کشف می کند که ستاره ی یک نمایش تلویزیونی زنده است…